Поредната снимка, която е стряскащ пример за шофьорската  арогантност под тепетата ни изпрати читател на Trafficnews.bg.

Абсурдно паркиране  е направил безсъвестен шофьор , който е изтипосал автомобила си на пешеходна пътека на на ул. Арчарица и Цариградско шосе. Водачът на превозното средство изглежда не е запознат, че "зебрата" обозначава не паркинг място, а пътека, по която пешеходците да могат спокойно да преминат през улицата.

Освен това, въпросният шофьор е спрял и на завой, като по този начин пречи не само на минувачите, но и на всички преминаващи автомобили, които искат да завият надясно.

Читателят ни обаче, е особено възмутен, защото всичко това се случва пред очите на преминаващи покрай въпросното място полицаи, които не са взели мерки за нарушението и глоба за наглеца няма!

„Полицията минава покрай него, но без да глоби водача. Все едно няма нарушение и не е предпоставка за ПТП!” – пише още той.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.