30-годишен старозагорец е глобен с 200 лева, след като под влияние на голямо количество изпит алкохол, в съчетание с дрога, е направил близо двучасова "гола" разходка из улиците на града.

По обед на 7 април, видимо неадекватният Тодор И. излязъл от жилището си на улица "Марица" №8А без дрехи и радвайки се на слънчевите лъчи обходил няколко квартала, без да обръща внимание на подсвиркванията от изумените си съграждани.

Към 14:00 часа той бил пресрещнат от униформени полицаи пред входа на бензиностанция в квартал "Индустриален" и влязъл с тях в остра словесна схватка след направена му забележка , че нарушава наредбата за общинския ред в града на липите.

Стигнало се до принудително отвеждане на мъжа до полицията, където станало ясно, че е пиян и дрогиран, след което било образувано бързо досъдебно производство.

Още на следващия ден Тодор И. застанал на подсъдимата скамейка, където след изразено разкаяние и обещание да не повтаря голите си прояви бил глобен в указа за борба с дребното хулиганство.