Баба от пловдивския квартал “Тракия“ разби новата изолация на съседите от долния етаж собственоръчно, само с бастун, съобщи читател на TrafficNews.bg.

Семейството от 6-тия етаж на панелен блок решили да направят външна изолация на апартамента си преди около месец. Извикали майстори, които да изпълнят поръчката. В хода на ремонтните дейности обаче се оказало, че маркуча на климатика на съседите от горния етаж им пречи и майсторите решили да отрежат част от него и да го наместят както те сами решат.

След като го поставили обаче се оказало, че една от стените на апартамента на горния етаж е мухлясала заради теч от тръбата на климатика. Бабата,която живеела на 7-мия етаж, била ужасно изнервена на съседите, че направили зулуми на апартамента й и решила собственоръчно да си отмъсти, разказа читателят който ни изпрати снимките.

Въоръжена с бастуна си, заедно с дядото се надвесили от прозореца и изронили част от изолацията докъдето могли да стигнат. Заканили се също и на работниците, че ще им отрежат въжетата ако не спрат да работят по сградата. Явно от фирмата изпълнител наистина са решили да се откажат от проекта, тъй като строителната площадка е оставена недовършена. 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg