Рожденият ден е нещо, което децата чакат с нетърпение, а родителите им имат нелеката задача да организират запомнящ се празник на своя малчуган.

Когато заговорим за едно такова събитие, на първо място си представяме веселба, гости, подаръци, музика, вкусна храна, много играчки и цветна обстановка.

Децата са нетърпеливи да пораснат, а възрастните са горди и се радват за детето си. Тук обаче изниква следващият въпрос - коя е идеалната локация за празненство?

Парк и СПА хотел Марково е едно истински райско кътче за малчуганите и техните родители, като предлага всичко необходимо за един вълшебен детски рожден ден!

Комплексът е мястото, където приказките оживяват, а обикновеното парти за рожден ден се превръща в незабравимо приключение за цял живот.

Парк и СПА Хотел Марково има специално обособен частен салон, който сбъдва очакванията на всяко семейство.

Зала "Piccolino" е идеалното място за весел детски рожден ден или тематично парти, като е създадена с идеални условия за индивидуалните Ви предпочитания. Тя разполага с капацитет до 40 души, персонален сервиз и директна връзка до лобито и детския кът на Парк и СПА Хотел Марково . Сред най-големите плюсове е именно факта, че в непосредствена близост на детския кът до зала "Piccolino", позволява на родителите да наблюдават как децата се забавляват.

Детския кът е напълно обезопасен и в него децата ще открият  множество атрактивни забавления и обезопасен детски кът с грижовни и усмихнати аниматори, които ще се погрижат за пълноценното време на децата.

Родителите могат да съгласуват своите желания заедно с екипа на хотела, който предлага подходящ избор за добре селектирано детско меню, както и най-новото предложение - парти меню, от което гостите ще могат да се насладят на ястия от интернационалната кухня. Екипът от професионалисти може също да съдейства за  украса, каталози за доставка на торти, аниматор, музика и контролиран достъп до двата вътрешни басейна с температура на водата 32°C и  36°C, която се поддържа целогодишно

От скоро, Парк и СПА Хотел Марково разполага и със зала за игри като билярд, PlayStation 4 и въздушен хокей, която може да ползвате срещу допълнително заплащане.

Зала "Piccolino" e перфектното място и за организирането на бизнес среща, корпоративна презентация, бал, частно парти или юбилей.

От удостоеният комплекс с  наградата, връчена от организация VIP COMMUNICATION "Най-добрият семеен СПА хотел" на Балканите за 2019 година,  са помислили и за малчуганите, които празнуват през лятото и пролетта. Комплексът разполага и с открит детски кът с люлки и пързалки, които очакват всички малки палавници за летни игри и забавления.

Външната част с площ 120 кв. м дава предостатъчно пространство на децата да се забавляват и да сменят градската среда с обширни отворени пространства в полите на Родопите.

На ръка разстояние са още мини голф игрище и басейн с олимпийски размери, който разполага със специална по-плитка част за вашите деца.

А за един различен и запомнящ се детски рожден ден, от комплекса предлагат разходка с Лимузина Chrysler 300 C! Това ще накара всяко дете да се чувства като знаменитост и дълго ще се говори за неговия рожден ден.

Комплексът продължава да инвестира в надграждане на своята материална база – през 2019 година стартира изграждането на изцяло нов парк с детска въжена площадка - „Въжеландия“, футболно игрище с трибуни и алеи за велосипеди.

Спонсорирана публикация.