Парк и СПА Хотел Марково беше отличен с наградата "Най-атрактивен SPA хотел през 2020" в България. На грандиозна церемония в София през изминалата седмица, елегантният комплекс, разположен в близост до Пловдив, получи поредно престижно отличие за значимите си постижения, иновациите и добрите практики от Националния борд по туризма.

Призът е изключително ценен, защото класацията е на туристите и е направена по изключително иновативен начин – чрез анкета, попълнена онлайн, като отговорите са събирани и обработени от изкуствен интелект в чатбот платформа „ЧАТИ“, създадена от технологичната компания Абилитикс. Националното проучване за локации, дестинации и хотели се е осъществило на база мнения, препоръки и отзиви от реални хора. 

Част от събитието бяха управители, мениджъри на едни от най-големите хотелски вериги и комплекси, държавните институции, туроператори, ИТ компании, представители на бизнеса, свързани пряко с предлагане на услуги и продукти за туризма, журналисти.

Призът "Най-атрактивен SPA хотел през 2020" бе връчен на г-ца Вили Христева, управител на Парк и СПА Хотел Марково.  

Наградата е не просто отличие, а следствие от усилената работа на екипа, обич към професията, стремежът към иновации, високо качество в нивото на обслужване и позитивното цялостно изживяване на гостите.

На събитието в хотел Hyatt в столицата се проведе и професионална дискусия: „Туризмът в условията на COVID-19“, организирана от Националния Борд по Туризъм, съвместно с Егоист и Абилитикс. 

Тя се проведе в условията на „новата реалност", създадена от пандемията, която засегна всички сфери на обществения живот, но без никакво съмнение с най-силно отражение върху туризма. Националния Борд по Туризъм в лицето на д-р Мартин Захариев – заместник председател запозна аудиторията с най-добрите примери за справяне с предизвикателствата по света и начините, по които могат да се имплементират и у нас. Г-н Лоран Шодер разкри мерките, които всички хотели от веригата са предприели за по-лесното преминаване през кризата COVID-19.

Със статуетката за най-атрактивен СПА хотел през 2020 година, "Парк и СПА Хотел Марково” добавя още едно отличие към многобройните си награди. 

В края на 2019 година Парк и СПА хотел Марково бе избран за "Най-добър четиризвезден семеен СПА Хотел" на петото издание на Балканските награди за туристическа индустрия (BATI). Сред отличията са и "Най-добър четиризвездрен градски СПА хотел на 2019 с най-атрактивен детски увеселителен парк – БХРА, 2019", награда за изключително партньорство с Община Пловдив от Годишните награди в туризма за 2018 година и отличието за "Най-добър четиризвезден градски СПА Хотел" за 2018 г. от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Запазена марка на Парк и СПА Хотел Марково са качество на разумна цена, превъзходна храна и четиризвезден комфорт. Във връзка с епидемиологичната обстановка, от комплекса уверяват своите гости, че са взети всички необходими предпазни мерки за добра хигиена,  спазването за физическа дистанция и осигуряването на допълнителни лични предпазни средства при нужда.

СПА център с изцяло нова термална зона, два вътрешни басейна с температура на водата 32 и 36 градуса по Целзий и уникален детски увеселителен парк "Въжеландия" са само част от удоволствията, които предлага най-атрактивната СПА дестинация край Пловдив.

Ваканциите за учениците започват! Ето къде да почиваме с децата СНИМКИ