Мечтаната великденска почивка ви очаква в 4-звездния Парк и СПА Хотел Марково край Пловдив! Най-атрактивната СПА дестинация на България за 2020 година привлича клиенти не само с отлични условия за отдих и висококачествени услуги в сферата на релакса, но и с атрактивни оферти за първия дълъг уикенд на месец май. 

С края на зимата и началото на пролетта идват и големите християнски празници Великден и Гергьовден, които ни носят изобилие от почивни дни. Сега е точното време да си направим план за ваканциите, които ни предстоят, а възможностите са повече от добри.

На практика във времето между 30 април и 9 май включително има само два официални работни дни – 5 и 7 май. Понеделникът след Великден (3 май) също спада към празничните дни, а тъй като Денят на труда (1 май) се пада през уикенда за него ще се почива на 4 май. Официален почивен ден е и 6 май – Гергьовден, който честваме в сряда. 

Така се събира почти седмица, в която имаме възможност за незабравима почивка в Парк и СПА Хотел Марково, който се превърна в любима дестинация за семейства с деца заради разнообразните детски забавления и предложения за СПА и уелнес удоволствия.

Луксозният комплекс вече пусна своите ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети за предстоящите Майски празници. 

Грабнете ОТСТЪПКИ от редовната цена, като направите своята резервация до 28.02. за 15% отстъпка или до 31.03. за 10% отстъпка.

Изкушаващите предложения са за 3, 4, 5, 6, 7, 8 или 9 нощувки в периода от 29.04.21 г. до 08.05.21 г. /включително/. 

Промо пакетът "Великден-Гергьовден"  включва съответния брой нощувки с включени разнообразни закуски и вечери на блок маса, приготвени с висококачествени продукти.

Всички гости на хотела ще имат възможността да се насладят на вариация от топли ястия, салати за всеки вкус, подбрана селекция апетитни качествени сирена и колбаси и голямо разнообразие от вкусни десерти. 

В цената на ПРОМО пакета влиза и ползването на модерен СПА център, където да се отпуснете и презаредите с физическа и емоционална енергия.

Четири целогодишни вътрешни басейна, както за възрастни, така и за деца, с температура на водата от 33°C до 37°Cвъншно целогодишно джакузи с гореща вода, ползване на СПА център (билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона) и фитнес зала, безплатен паркинг, безплатен Wi-Fi в целия комплекс.

Безплатно е и ползването на детски кът, където усмихнати аниматори са подготвили празнична програма за най-малките гости на Парк и СПА Хотел Марково, включително куклени представления, тематични анимации, фокуси без край и кино с любими детски филми. 

Комплексът разполага и с уникален детски увеселителен парк, в който има обособени въжена площадка – „Въжеландия“, футболно игрище с трибуни, широки тревни площи, алеи, въжени катерушки и люлки.

От Парк и СПА Хотел Марково готвят и изкушаващо предложение за пролетно развлечение - Пакет "Пролетна ваканция", който е валиден за периода от 02.04.21 г. до 10.04.21 г. включително. 

Всички подробности за офертата може да видите ТУК.

Насладете се на качество на разумна цена, превъзходна храна и четиризвезден комфорт – запазена марка на "Най-добрия четиризвезден СПА хотел" за 2020 година

За повече информация и резервации: +359 893 05 80 47 и +359 894 52 97 77.