Колкото и да обичаме морето, лятото, слънчевите лъчи и загара, всеки човек, мечтае за един определен период от годината. Период, който го изпълва с усмивка, само при мисълта за него, а именно празниците Коледа и Нова Година! Това са дните, в които чудесата се случват, дни за подаръци, снежинки, хиляди прегръдки и любов. Коледа и Нова Година са толкова специални, защото карат душите ни да са смирени, а сърцата да трептят с ритъма на празничните звънчета.

Но истината е, че много често нямаме време да се отдадем на приготовленията, които правят празниците толкова магични. Забързаният живот и постоянната работа, задълженията и отговорностите не ни позволяват да се насладим пълноценно на целия процес. Именно затова от Парк и СПА Хотел Марково ще се погрижат за всичко вместо Вас. Не е нужно Вие да се занимавате с организация. Вашата работа е само да съберете цялото семейство и приятели и да се насладите на едни истински Коледни и Новогодишни празници.

Дестинацията е Парк и СПА Хотел Марково, разположен между планината и градът под тепетата, ще имате възможност или да се впуснете в снежни забавления в полите на Родопите, или да посетите Пловдив в последните дни, в които градът носи престижната титла – Европейска Столица на културата.

Ако направите своята резервация сега, можете да се възползвате от отстъпки за ранни записвания.

За Коледа, най-светлия християнски празник, Парк и СПА Хотел Марково е подготвил промоционален пакет.

На 23-ти декември за доброто настроение ще се погрижат струнен квартет Mistik, след тях Dj ще създаде приятна парти атмосфера. Децата ви, ще имат възможността да се забавляват в детския кът или да се впуснат в екшън приключения в специално обособения кът за аркадни игри. Грижовните аниматори са подготвили празнична филмова програма и специални награди, защото не само Дядо Коледа може да раздава подаръци. Но след като споменахме добрия старец, трябва да отбележим, че той ще посети празника на 24-ти по време на вкусната вечеря на Бъдни вечер. Дядо Коледа ще представи коледно магическо шоу и ще раздаде много подаръци.

В дългоочаквания ден, 25-ти декември, отново ще се забавляваме в ресторанта с най-впечатляващата панорамна гледка към град Пловдив - Belle Vue с Dj програма и красивият глас на певицата Десислава.

За Новогодишните празници комплекса предлага не по-малко вълнуваща програма.

Нашият Шеф-готвач и екипът му ще се погрижат за празничната вечеря с шестстепенно меню, отговарящо и на най-изтънчения вкус. На 30-ти декември вечерната  програма включва изпълнения на живо на струнен квартет Mistik и Dj програма в ресторант Belle Vue. В голямата нощ ще се посмеем с хумористичното шоу на Ненчо Илчев и Петьо Петков познат още като Шайбата от „Комиците“, след което ще потанцуваме, докато стане време да отброим последните 10 секунди от 2019-та година. Точно в 00:00 ч. в ресторант Belle Vue, ще станете свидетели на удивителна панорамна гледка към град Пловдив, а фойерверки ще изрисуват небето в красиви нюанси в чест на новата 2020 година.После... ще танцуваме още, чак до сутринта.

В лютите зимни дни няма нищо по-хубаво от това да се потопите в топлина и обгрижване. В модерният СПА център ще имате възможността да се възползвате от два вътрешни басейна с температура на водата 31°C и 36°C, парна баняфинландска саунаинфраред саунаджакузирелакс зонастудена стая и фитнес.

Няма по-искрена любов, от любовта към храната, а в нощувките са включени здравословни и вкусни закуски, приготвени с висококачествени продукти на доказани брандове с разнообразен избор от плодове, фрешове и много други апетитни изкушения. И като говорим за любов, да не забравяме нещото, от което направо ни спира дъхът – Шоколадът! Специален фонтан от шоколад ще се издига на блок масата, за да започнете деня си с усмивка и енергия. Между другото, шоколадът върви перфектно с горещо кафе, именно за това ще имате възможността да се насладите на ароматно еспресо, което ще ви отведе до Италия и обратно.

За всеки ще има по нещо.. и то по много. Освен апетитните закуски, са включени и вечери на блок маса изобилстваща от различни вариации месни и безмесни деликатеси, студени и топли бюфети, селекция сирена и още много други апетитни изкушения. Безплатен Wi-Fi и паркинг също са на разположение в комплекса.

Не се колебайте, а направете своята резервация сега, за да се възползвате и от отстъпките с до -15% за ранни записвания и си гарантирайте вълшебни празници, изпълнени с вълнуващи емоции и незабравими спомени.

Хо-хо-хо