Пловдивчанин разрупта срещу организацията на движението и постоянните задръствания, които се образуват в града. Провокиран от всекидневните тапи по основните булеварди и некачествения градски транспорт, той определи действията на месните власти като "гавра с пловдивчани".

"Светофари, които светят в зелено за 30 секунди и червено за 5 минути! Това вече е безхаберие, да не можете да оправите града за цели 4 години! Да не говорим, че по спирките повечето електронни табла показват половината от разписанието на автобусите, дори и някои изобщо не работят или са откачени, като на спирката на Метро, на която от 1 година липсва електронно табло", написа пловдивчанинът до медията ни, задавайки въпроси към управата на града.

Припомняме, че към момента в Пловдив са затворени няколко основни артерии, което предизвиква огромни задръствания в пиковите часове на деня, а тепърва се очаква и стартирането на няколко нови проекта.

Затварят Бетонния мост през лятото, ремонтът ще продължи 4 месецаМинистър Алексиев посочи, че това ще се случи след приключване на други пътни проекти

Ремонтът на ул. „Даме Груев” пред угрозата да не завърши в този мандатТри проблема спъват фирмата да форсира дейностите по реконструкцията на улицата

Пловдив е блокиран! Огромни задръствания в района на Сточна гараШофьорите съветват участъкът да се избягва