Моментът на сблъсъка между феновете на Локо Пловдив и ЦСКА пред зала Колодрума е бил запечатан от читател на TrafficNews.bg. На видеото, което той ни е изпратил се вижда как двете фракции влизат в битка на паркинга на спортното съоръжение.  В резултат на мелето 7 униформени  бяха ранени, а десетки автомобили изпочупени.

Днес стана ясно, че под наблюдението на Районна прокуратура-Пловдив са образувани осем бързи производства за хулиганство във връзка с инцидента. В хода на бързите производства са били задържани осем лица, по отношение на които, на 20 май 2018 г., дежурен прокурор в Районна прокуратура-Пловдив е постановил задържането им за срок от 72 часа. 

Както TrafficNews.bg съобщи 8 души бяха арестувани след мелето по време на битките в Колодрума. Ексцесиите станаха след мача между фена на ЦСКА Владислав Кънчев от "ANIMALS" и Виктор Николов от "Lauta Army". Съдиите присъдиха победа на пловдивчанина, което вбеси около 200 фена на ЦСКА, намиращи се в залата.

Четете още: 7 полицаи са ранени след мелето между фенове в Колодрума СНИМКИ и ВИДЕО

Полетяха столове, предмети, чаши и бутилки, мелето между агитките на ЦСКА и Локо се пренесе извън залата, има изпочупени коли на паркинга. 

Предстои да стане ясно ще им бъде ли поискана мярка задържане под стража, след изтичането на 72-часовия прокурорски арест.

Вижте кадри от мелето: 

Какво разказаха още очевидците – вижте във видеото:

Още кадри от сблъсъка пред залата: 

Ето какво каза още директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков: