Късметът е относително понятие - или го имате, или го нямате. Въпреки това всички мечтаем за малко повече. Оказва се, че Милен Петков определено има късмет. Младежът от Асеновград харесал фейсбук страницата Сладко детство, дори участвал в няколко игри, но не спечелил. Това не го отказало да се включи в играта с първите български бисквити само с краве масло – ”Бисквити щракни, айфон вземи!”. Потърсил пакет, щракнал се и се записал. И така само с една снимка, Милен стана новия собственик на чисто нов айфон 8.

Младежът сподели, че за първи път опитал обикновените бисквити само с краве масло и много му харесали. Освен че благодарение на тях спечели специалната награда, те вече са любимо лакомство в менюто му.

След като приятел му съобщил новината, че той е големият късметлия, първоначално не повярвал. Проверил във фейсбук страницата Сладко детство и открил, че това не е шега.

Ето какво сподели Милен Петков пред камерата на TrafficNews.bg:

Честито на Милен! Ако искате и вие да спечелите атрактивна награда бързо и лесно, не пропускайте да се включите в настоящата игра на фейсбук страницата Сладко детство, посветена на предстоящото световно по футбол - „Бонбон смучи, после се щракни” и Playstation спечели! 

Всяка седмица десетима участници ще получават по една футболна топка, реплика на тези от световното по футбол, а голямата награда е чисто нов Playstation.

Месец и половина стотици се включиха в играта ”Бисквити щракни, айфон вземи!”. Шест седмици се раздаваха много от луксозните домакински аксесоари на английския топ готвач Jamie Oliver.

Основният състав на обикновените бисквити само с краве масло е брашно, захар и краве масло. Вкусът им е изчистен и традиционен – на добро печиво. Ухаят на краве масло и имат хрупкава консистенция. Те създават усещане за домашно приготвена вкуснотия.

Ето ги и всички седмични победители:

1. Александър Х. Данчев

2. Лилия А. Попова

3. Димитър И. Иванов

4. Бояна В. Пенева

5. Гергана И. Попова

6. Полина Б. Милева