Полицайката Люба Алексова сама е подала сигнала за кръвопролитието в Кючук Париж, при което бе убит нейния колега Добромир Лазаров, научи TrafficNews.bg. 44-годишният полицай бе намушкан при скандал на ул. "Болград". След сигнала до 112, на място е пристигнала линейка, която е откарала Лазаров в болница. Ударът в сърцето е бил фатален и той е издъхнал в шокова зала. За убийството е арестуван приятелят на Алексова - военослужещият Ангел Желязков /32/. В основата на скандала е самата Алексова, която в различни периоди от време е имала връзка с двамата мъже. 

Жената работи от година като разследващ полицай в районното в Карлово. 

С колежката си Лазаров се запознал в подбалканския град. По неофициални данни преди известно време тя се разделила с приятеля си и имала връзка с Лазаров. След това обаче жената отново се върнала при Желязков. 

Скандалът е избухнал пред блока на Ангел. Желязков се прибирал заедно с Алексова с беемвето си. Тя била зад волана на колата. Лазаров ги чакал пред блока. Двамата си разменили обидни реплики и словесната свада прераснала във физически сблъсък. Лазаров бил намушкан на няколко места с нож. Той е издъхнал от раните си по-късно в болницата. 

 Ангел Желязков е служител на 68-ма бригада. С постановление на Военна прокуратура той е задържан за 72 часа и срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 116 ал. 1.