Пуритани, треперете! Доминантът и младата жена, която той води вързана на каишка, вече не са в Слънчев бряг, а в Пловдив. Двамата всяха смут в интернет, след като се появиха снимки, на които се вижда как на улица в курорта младият мъж разхожда дамата с каишката, докато тя лази на четири крака до него и ближе обувките му.

Скандалната двойка обаче е била забелязана и под тепетата. Читател на TrafficNews.bg останал втрещен, когато разпознал двойката, за която бил чел в нашия сайт по-рано през деня. Не било трудно да ги познае – жената отново била вързана с каишка около врата, а другият край на веригата бил в ръцете на мъжа.

Двамата си направили разходка по Главната, шокирайки не само пловдивчани, но и чужденци. Видео, направено от читателя ни, показва как мъжът се спира пред един магазин и „нежно” придърпва веригата, за да се приближи жената до него и да чуе обясненията му.

Други наши читатели вече заявиха, че мъжът и жената не само са българи, но са и от Пловдив.

Ние не съдим никого – хора всякакви, вкусове също. Подобна игра на господар и подчинена определено не е нещо невиждано, особено за почитателките на еротични романи, но е необичайна гледка по улиците на голям град като Пловдив.

Ясно е, че по-възрастните и консервативни хора ще са шокирани след случайна среща с разхождащите се доминант и жена на каишка. Нашата единствена тревога е само децата, които са ги видели, да не останат с погрешна представа за отношенията „мъже-жени”.

Може пък следващия път да сменят ролите?

Вижте ВИДЕОТО: