Днес TrafficNews празнува четвъртия си рожден ден. 1 септември 2014 година бе денят, в който платформата се появи в интернет пространството. Първите текстове, публикувани в сайта в деня на раждането му, стигнаха до 3 000 души. Четири години по-късно ежедневно 130 000 души четат TrafficNews.bg. Но няма да ви занимаваме с цифри, защото те вълнуват повече конкурентите ни, отколкото нас. 

Ние се тревожим за съвсем различни неща. Като бъдещето на емблематичните сгради на Пловдив, чистотата на въздуха, съдбата на летището, чистотата на водата, която пием, нарушенията в градския транспорт, проявите на нетолерантност на пътя. Вълнува ни как ще изглежда градът след 10 години, борим се срещу гетата, наречени жилищни комплекси, разказваме за всяко открито късче история. Информираме ви за престъпленията и наказанията,  за успехите и скандалите в културата, за икономическия възход на града, за успелите млади пловдивчани, които покоряват световните сцени, печелят медали на пистите и на олимпиадите по математика, физика и информатика. Спасяваме ранени или изоставени животни или помагаме на пловдивчани да открият изгубените си любимци. 

Разбира се, правим всичко това с помощта на много наши приятели, експерти, коментатори и читатели, на които казваме едно огромно БЛАГОДАРЯ. Благодарим и на нашите най-яростни критици от форума Отново Двойка, Конфуций и Паисий! TrafficNews обича всички!

Благодарим на хилядите читатели, които всеки ден отварят нашите платформи TrafficNews , PlovdivTime, PlovdivNow и Check in Plovdiv.

Благодарим на нашите приятели от SoftArt , които поддържат нашите платформи стабилни, дори в моментите на най-големи изпитания. 

И продължаваме напред, като не спираме да се променяме. Променяйки себе си, ние ще променим и градът, в който живеем.

"Казват, че времето променя нещата, но всъщност вие сами ги променяте",  припомня известният американски художник Анди Уорхоул.

Променяйте се и вие! Не чакайте възможността да дойде - тя вече е тук!

Парашкева Иванова

Главен редактор на TrafficNews.bg