18-годишната възпитаничка на ГПАЕ "Гео Милев" Теодора Мудева е новата Мис България. С думите: „Всички момичета на тази сцена са посланички на красотата.” – мениджърът на Christian Of Roma Мария Данчева посочи представителката на Бургас в престижния конкурс за фаворитка.

Красивата бургазлийка попадна в националната селекция, след като се окичи с титлата „Кралица на Бургас“ това лято. Подгласнички на новата Мис България станаха Михаела Йорданова от Варна на трето място и Симона Гамовска от Ловеч. Пищният спектакъл, в който бе коронясано най-красивото момиче в България, започна с „Красивата съкровищница на България” - впечатляващо мапинг шоу, в което участие взеха Нина Николина и Калин Вельов. Режисьор на спектакъла бе Георги Тошев. В мапинг шоуто бяха представени моделите и прическите от календара на Christian Of Roma. Всяка от участничките в надпреварата за Мис България получи ексклузивно копие от актуалния шедьовър. Криейтивът на вълнуващите визии, представящи съответните месеци и градове, бе поверен в ръцете на Слав Анастасов и Маурицио Пироло – Маури. Екстравагантният подход към стилизирането на косите е оставен изцяло на въображението на топ стилистите на Christian Of Roma - Владимир Атанасов за Sexy Hair, САЩ, Таня Георгиева и Дорета Атанасова за Alfaparf, Милано, Емилия Балталиева за L` Anza, САЩ и Тодор Торов и Милена Кльонтова за BES, Милано. Вдъхновението на майсторите на прическите, включени в календара бе запечатано от обектива на Диляна Флорентин, а гримът е дело на Марина Младенова.

Водещата компания в областта на фризьорството бе партньор на най-престижния конкурс за красота в България. Красивата земя на траките, скътала в сърцето си плодородните житни поля, аромата на казанлъшката роза, величието на славните владетели и необятната шир на Черно море, оживяват в поредица от визии, включени в актуалния календар, създаден от екипа на Christian Of Roma. Осемнадесет момичета представиха историческите и културни забележителности на града, чиято корона за красота носят. Идеята на конкурса бе да покаже прелестите на България и да мотивира младите да не я напускат! Реализацията е вдъхновена, именно от ценностите на Christian Of Roma. Най-динамично развиващата се компания в индустрията на красотата партнира на националните кастинги в избора на родни красавици, предизвиквайки аплодисментите на публиката с мапинг шоу в Бургас и Варна.

В „Красивата съкровищница на България” огнените коси, обагрени в топлината на залеза, символизират жертвения танц на нестинарката. Тайнствената връзка с божествата, тлеещи въглени, събрали всички предсказания, легенди, обреди и обичаи. Безкрайната житница на Добруджа и радостта от даровете на земята са разказани, чрез щрихите на фризьорското изкуство.

Величието на царете, написали славната българска история и оставили ярка следа е пресъздадено, чрез магическата плетеница от коси. От Аспаруховото знаме до Мадарския конник, конската опашка в историческата съкровищница на България е символ на храброст, мощ и победоносни походи.

Приказката за паметното българско минало продължава във визите от календара и мапинг шоуто, олицетворена от короната на Търновската слава.

Най-популярният символ на българското обаяние – маслодайната роза е вплетен в косите на характерна визия. Дълбокият и силен аромат, красотата, младостта и здравето са само част от въздействащото послание.

Морето е магията намерила дом в сърцата на поети, художници и писатели. Тя вълнува от визията, в която артистите на Christian Of Roma пресъздават своето виждане за необятната морска шир.

Разветите коси на самодивата, символ на родните предания и легенди са скрити в поредната визия. Вятърът, този немирник, който разказва приказки, разхвърля пясъка и гони есенните листа.

Мапинг шоу „Красивата съкровищница на България” - е дело на Lightwork, част от Global Event Group.