Компанията ТРАФИК променя името, логото си и казва „сбогом на оръжията“. Процесът включва постепенна цялостна промяна в корпоративната идентичност на компанията "ТРАФИК"  − от името, логото с калашниците и цветовете, до дизайна и качеството на продуктите и услугите. Охранителната фирма вече е с лого "TRAFFIC SECURITY", като предстои ребрандиране на всички обекти и служебни автомобили. 

Новинарската ни медия TrafficNewS.bg ще започне годината с новия си бранд tns.bg, което е абревиатура на познатата на пловдивчани марка. Промяната се дължи на решението на компанията, която има нов международен партньор, да обедини всички свои продукти под един общ бранд. А и в момента, в който целият свят дрънка оръжие, ние смятаме, че е време за демилитаризация. Затова изпратихме в склада двата автомата от логото ни, които  до този момент плашеха пацифистите и  избрахме стилизираната и доста по-дружелюбна визия на tns.bg.

Промяната на името няма да се отрази на начина на функциониране на сайта. Старият домейн trafficnews.bg продължава да функционира, а новият tns.bg ще води директно към home page на сайта. Пълното ребрандиране на сайта ще приключи до края на годината, когато всички продукти – онлайн телевизията Трафик ТВ, PR – агенцията TrafficBUL и пътеводителят за безделници -  Ailqk.bg бъдат обновени. Това по никакъв начин няма да засегне читателите ни, които ще могат да ползват както старите, така и новите ни домейни. А дали ще продължат да наричат ежедневното си четиво "Трафика" или "Ти Ен Ес" си е техен личен избор. 

Друга съществена промяна, която подготвяме, е изместването на фокуса към мобилните устройства. Предстои промяна на визията на home page, където чрез един клик  читателите ни  ще имат възможност по лесен и достъпен начин да преглеждат всички новини за деня както от мобилни устройства така и от настолни компютри.

В момента над 50 % от трафика на сайта се генерира от мобилни устройства и ще се опитаме да улесним максимално читателите си.  

През последната година медията се превърна в мястото, от което пловдивчани най-бързо научават за случващото се в града, като освен на пълна и точна информация, те могат да разчитат на актуални снимки и качествено  видео от събитието.  

Резултатите не закъсняха, след първата пълна година на сайта TrafficNewS.bg  е убедителен лидер по развитие и растеж под тепетата. Това показва и един от най-авторитетните интернет аналитични сайтове в света  - Alexa.com

На база на цялостно представяне на сайта, а не само за определени месеци, TrafficNewS.bg  е номер 1 сред сайтовете в Пловдив.

 

Анализите в него се съставят от реалните потребителски влизания и импресии в различните сайтове, както и развитието на сайта и не отчитат различните „трикове”, които използват някои информационни сайтове.

Според класацията на Alexa, TrafficNewS.bg е на 52 място по посещения в България. Важно уточнение е, че тук не става въпрос само за българските информационни и други сайтове, а за всички, които могат да се отворят от нашите географски ширини, включително Facebook, Google и другите интернет гиганти.

Нещо повече TrafficNewS.bg  е пред редица национални медии с дългогодишна история на българския пазар.

В световния трафик сайтът ни е на 27,777 място, отчитайки ръст с над 50 000 места.

Зад TNS.bg в - Alexa.com са всички останали пловдивски и регионални сайтове.  В тройката са  Пловдив 24, които са на 130-то място в България и на 65 000 място в световния трафик.

Трето е онлайн изданието на вестник Марица на 363-то място в родния трафик и 108 337 място в глобалния.

 Oще новини ТУК

tns.bg