Неподозиран обрат в случая на Румен Рончев се завихря към този момент в съда. Меглена Каканашева-Мегз се яви в съда в негова подкрепа, въпреки че на предното заседание миналата седмица, Рончев обвини дизайнерката, че искала да му открадне фирмата. Жена му Зорница потвърди думите на мъжа си и обясни, че Мегз му е бивша любовница, която се е барикадирала в офисите на семейната транспортна фирма.

Румен Рончев: Мегз иска да ми вземе бизнеса, натопен съм! ВИДЕОСъпругата на задържания бизнесмен заяви, че двамата с Меглена Каканашева са имали в миналото любовни отношения

„Тук съм, за да подкрепя мъжа, с когото съм. За всичко останало искам да кажа, че тези неща се случват пред нотариус – няма нищо незаконно. Във връзка с цялата помия, която се изписа върху моето име, мога да кажа, че когато преди месеци фирмата умираше, щастливото семейство го нямаше. Сега, когато фирмата е стабилна… Тук съм, за да уверя всички хора, с които работим – всичките служители, клиенти и контрагенти – фирмата е стабилна, не е била в по-добро състояние, всичко е наред. Някак си несправедливо е хора, които толкова дълго ги нямаше, сега да искат да седнат на готовата софра и да се пишат за щастливо семейство“, категорична е Мегз.

Жената влезе в сградата на Окръжния съд в Пловдив в компанията на трима охранители. На въпрос на репортер на TrafficNews.bg как ще обясни Мегз обвиненията от страна на Рончев към нея за измама, Каканашева обясни, че „той е под много тежък психически натиск“.

Мегз се барикадира в офиса на бившото си гадже, иска 51% от фирмите му ВИДЕОРончев изпрати “кърваво писмо“ от ареста

„Влизат хора при него, възползват се от това, че аз нямам право да вляза при него, и му говорят неща – че аз съм затворила фирмата, че аз съм давала показания срещу него, че аз съм се отказала от него. Това никога няма да стане. Въпреки цялата болка, аз съм тук“, каза през сълзи Мегз.

„Господин Рончев отдавна е подал документи за развод“, завърши модната дизайнерка и не пожела да коментира разследването за застрахователна измама, заради което тя е под гаранция от 10 бона, а Рончев ще обжалва днес наложената му мярка неотклонение „задържане под стража“.

Зорница - съпругата на Рончев, също дойде в съдебна зала, ала отказа коментар. Мегз и Зорница се изправиха лице в лице, но жените не размениха нито дума, въпреки че погледите им говореха и без думи. В подкрепа на транспортния бизнесмен дойде и дъщеря му. 

Очаквайте подробности! 

Вижте какво каза Мегз пред камерата на TrafficNews.bg:

Историята на Мегз или за краткия път от светската до криминалната хроникаОт 3 до 10 години е наказанието за измамата, в която е обвинена модната принцеса