Тийнейджъри си играят със смъртта в Пловдив и то буквално. Целта е малко известност в социалните мрежи с опасни клипове. Групичката от деца, които видимо нямат 18 години, се е кръстила „Кичука BoYS” и публикува видеа вYouTube. Последното такова клипче, предизвика истински ужас у пловдивчанка. Тя ни сигнализира за „сензацията”, която се разпространява сред учениците под тепетата . Действието във видеото се развива в 16-етажна жилищна сграда, а предизвикателството е качване на покрива. Младежите започват да хвърлят различни предмети от покрива, сред които и плюшена котка.

„Убихме една котка”, радостно се провиква единият от групата, а всичко останали подкрепят „подвига”. Дотук добре, само че след това следва и прекрачването на границата на здравия разум. Единият от „Кичука BoYS” решава, че е герой и показва на останалите  свръхспособностите си и се провисва от парапета. Момче от групата се опитва уж да го разубеди и се провиква „Не бе, брат, недей, ако остана без тебе какво ще правя? Ще влезем в затвора”. Всички снимат и се смеят, все едно са на лунапарк. След „подвига” младежът се извиква „Луд ли съм”, а всички радостно отговарят „Да, много”.

Тийнейджърите определят  провисването като най-якото преживяване в живота си. Все пак страх  има – единият от групата се моли да не качат видеото във Фейсбук,  за да не го видят родителите му.  Това не е първото подобно клипче заснето от младежите . Само преди няколко месеца те са публикували как се катерят по един от електрическите стълбове до релсите в Пловдив.  За щастие и това предизвикателство се разминава без пострадали, но това е само въпрос на време…