Нова жертва падна в капана на сериен изнасилвач в Пловдив. Младо момиче е било изнасилено в личния й автомобил, научи TrafficNews.bg 

Това се е случило тази вечер на крайната улица "Поручик Въльо Стефов" в квартал "Кючук Париж". В този час два автомобила на полицията са отцепили улицата и пренасочват автомобили по обходни маршрути. На мястото се намира екип от криминалисти с Криминална лаборатория, които изземат веществените доказателства и правят оглед на района с помощта на прожектори. 

Това е втори случай на изнасилване за последните две седмици. Млада пловдивчанка бе изнасилена в колата си на 7 декември вечерта.

Инцидентът с нея също е станал в "Кючук Париж". Жертвата е 19-годишно момиче от квартала. Тя се е прибирала късно, когато в колата й нахлул непознат мъж. Той я e притиснал и изнасилил в автомобила.

След  гаврата, непознатият избягал в неизвестна посока. Жертвата на насилие веднага е подала сигнал до най-близкото районно. Тя разказала какво се е случило и описала подробно нападателя си.

На колата е направен оглед, иззети са веществени доказателства.  За случая е уведомена и прокуратурата. Образувано е досъдебно производство.

Дали става въпрос за един и същи извършител на престъпленията, ще покаже разследването на пловдивската полиция.