Страшно меле е станало снощи пред Паша, научи TNS.bg.  Фенове на Ботев и Локомотив са си спретнали коледна битка пред клуба, а в резултат от нея няколко души бяха откарани с линейка.

Снощи феновете на Ботев са правили коледния си банкет в известния клуб. По някое време обаче влязъл мъж, явно фен на Локомотив, минал покрай тях и излязъл от заведението. Постепенно всички феновете на „жълто-черните“ също излезли от бара. Тогава видели близо 40 фена на Локо Пловдив, които били въоръжени с прътове, павета, ножове и боксове.  Не се знае дали въпросният мъж е извикал подкрепление или феновете на Локото са разбрали за банкета на бултрасите.

След като видели въоръжените мъже, феновете на Ботев тръгнали да влизат обратно в Паша. Охраната обаче залостила вратата и не ги пуснала вътре. Заведението било пълно и от охраната се страхували да не пострадат клиентите от заформящата се битка.

Така започнало здраво меле между двете групи. Навсякъде хвърчали павета и прътове, разказа наш читател, очевидец на мелето. Полицията дошла чак 30-40 минути след началото на мелето. Пет патрулни коли на полицията и три линейки пристигнали пред заведението. Трима от феновете на двата тима са откарани с линейки с пукнати глави, а на други им е оказана  първа помощ пред бара.

Снимка: Архив

Още новини четете ТУК

tns.bg