След едномесечно разследване заловиха наглата крадла, задигнала скъп елек от магазин от търговски център „Гранд” в Пловдив. Както TrafficNews.bg съобщи, кражбата бе извършена  на 17 януари от търговския център. В края на деня касиерката забелязала липсата на най-скъпия елек от естествена кожа и лисичи косъм. Дрехата се продава на стойност 600 лева и е по-дълга от обичайните елеци.

След публикацията на TrafficNews.bg, полицаите от Четвърто РПУ разкрили извършителката и върнали скъпата вещ в магазина.

„Полицаите си свършиха много добре работата - откриха и ни върнаха елека! Благодарим и на вас за съдействието”, коментираха от магазина.

Ето и какво ни разказват собствениците на магазина за деня на кражбата:

"Прегледахме камерите и видяхме извършителката, която влиза от единия вход на магазина. Облечена е с голям шал, дебело яко, раница и чанта, но няма корем. Минава, опипва дрехи, разхожда се и докато магазинерката е заета с друга жена, която мери дънки в пробната, младата жена успява да свали елека от един закътан щанд, слага го под шала и излиза като бременна от другия вход"