Камион е засякъл шофьорката, която „кацна“ върху храстите на разделителната ивица до кръстовището на ВСИ тази сутрин. Жената разказва пред TrafficNews.bg, че била спряла на светофара до Макдоналдс и се движела в посока надлез „Родопи“. Отивала към Сточна гара затова и след потеглянето била в крайна дясна лента. В средна лента се движел камион, който изведнъж решил да мине в дясната лента и засякъл шофьорката.

„Карах с не повече от 40км/час и изведнъж камионът навлезе в моята лента. Казах си само „Боже, какво прави този човек“ и се завъртях няколко пъти и се забих в мантинелата. Шофьорът изобщо не натисна спирачки, а си продължи по пътя“, разказва жената, която още е в шок от случилото се. Тя е изключително разстроена от ситуацията и не спира да плаче. 

Едиственият положителен факт е, че в този момент не е имало други автомобили в лявата лента, а мантинелата я е спряла да отиде в другото платно. За щастие няма физически наранявания, но още е много изплашена от инцидента. Според нея има четирима свидетели на инцидента, които са видели камиона, който е засякъл пътя.

Шофьорка се приземи в храстите до кръстовището на ВСИ СНИМКИЖената е изгубил контрол над автомобила