25-годишният пловдивчанин Каприел Папазян е новата жертва на агресията на пътя. Два дни след като шофьор разби стъклото на автобус, а водачът го нападна с бухалка, на бул. „Шести септември” отново бе пребит шофьор- този път на „Опел Корса”.

Папазян се връщал от работа с негов приятел, когато на кръстовището до Чифте баня лек автомобил Мерцедес го изпреварил отдясно. За да предотврати катастрофа, подал звуков сигнал с клаксона, което ядосало двете момчета на 27 години от лъскавата кола. „Показаха ми среден пръст, а след това ме изпревариха и ми препречиха пътя. Слязоха от мерцедеса, единият разби задното стъкло на корсата с бухалка, а другият счупи с крак шофьорското” разказа младежът пред  TrafficNews.bg.

След това двамата подгонили Каприел и започнали да го налагат. „Имам синини по лицето и по тялото. Това са хора, които изобщо не уважават законите. Смятат, че след като са се качили на по-нова кола, правилата не важат за тях” коментира момчето.

Той работи на автомивка и досега не е имал никога проблеми на пътя. Но смята , че никой не е застрахован, защото водачите масово газят Закона за движение по пътищата. Категоричен е, че ще търси справедливост и няма да остави нещата да се потулят. 

Нападателите на Каприел ще бъдат съдени по бързата процедура, съобщи районният прокурор Гергана Мутафова. 

 

 

TrafficNews.bg