Жена забрави чанта с два скъпи телефона в автобус по линия номер 4 на градския транспорт и се втурна да го гони с такси. Настигнала го на края на града с неособено големи надежди да намери загубените си ценности, но шофьорът и контрольорът ги върнали на жената. Това не е сцена от романтичен филм, а истински случай, за който ни разказа наша читателка - зъболекарката Юра Пандушева. Тя се обърна към TrafficNews.bg, за да изкаже огромните си благодарности към хората, които и помогнали.

Жената слязла на спирката на хотел "Тримонциум" и се усетила, че забравила чантата с телефоните. Хванала такси и успяла да настигне рейса чак в ЖР Тракия. Междувременно шофьорът и кондукторът били прибрали загубените вещи, за да не ги прибере някой друг, и веднага и ги върнали. Тя им предложила възнаграждение, но те категорично отказали.

В суматохата не успях да запиша нито имената им, нито номера на рейса - само успях да видя, че е бял. Огромни благодарности на тези хора, споделя жената и допълва, че иска да ги покани в зъболекарския си кабинет, за да им върне жеста, но не знае как да ги открие.