Близки и приятели на убитата в Канада пловдивчанка все още не могат да повярват, че Краси и двете й деца са открити мъртви. Фейсбукстените на много пловдивчани бяха залети от снимки на красивата жена и мили послания.

Семейството на Красимира  са в шок. Те ще заминат за Канада при първа възможност. Телата на жертвите обаче няма да бъдат транспортирани в България, а ще бъдат положени там, където е единственото оцеляло дете на Красимира.

39-годишната жена е родена в Пловдив. Тя е завършила средно образование в града под тепетата. Дълго време работи в магазини за дрехи. Преди близо 20 години решава да замине в Съединените щати, разказва нейна приятелка пред TrafficNews.bg. Тъй като е била млада и необвързана, шансовете й за виза са били нищожни. Тогава решава да замине нелегално. Така и става, но била задържана от имиграционните.

Докато е в имиграционен лагер, намира мъж от САЩ, с когото сключва фиктивен брак, за да получи жителство. Започва да работи и същевременно кара курсове за маникюристка. Младата жена често се прибирала в родния си град. В Пловдив тя има сестра, при която отсядала.

Малко по-късно се развежда и заминава за Канада. Там започва работа в студио за красота. Запознава се с македонец, който впоследствие става неин съпруг. Красимира има три деца. Тя си отваря и собствен салон за маникюр. Преди няколко години се развежда и продължава живота си сама.

През 2016 година започва връзка с Кори Фен, който е и главният заподозрян в жестокото убийство.

Припомняме, Красимира е била открита мъртва в дома си в провинция Онтарио, на около час път от Торонто. Убити са и 13-годишната й дъщеря Венайлия и 15-годишният й син Рой. Жената е имала и още една дъщеря, която в този момент не е била у дома, защото е посещавала шофьорски курс.

Още за зверското убийство може да видите ТУК