Все повече пловдивчанки решиха да дарят абитуриентските си рокли на момичета, които не могат да си позволят тоалет за бала си. В социалната мрежа Фейсбук те обявиха, че подаряват балните си рокли на завършващи абитуриентки. Младите дами са единодушни, че мисията им е тази година да няма нито една абитуриентка, която да не може да отиде на бала си с рокля.

Две от дарителките – Габриела и Мартина, чиито балове са били незабравими, искат да заредят с положителна емоция абитуриентка в нужда.

Друг пример е Верджиния. Освен роклята си, тя иска да дари и обувките, бижутата, както и грим и прическа на заръшващо момиче. 

„Искам да стопля сърцето на някоя абитуриентка, която има нужда, а няма възможности...”, написа пловдивчанката в профила си.

С TNS.bg се свързаха и две прекрасни дами- Анелия и Алис. И двете момичета все още са ученички. Балът им тепърва предстои, но са решени да зарадват някоя девойка с грим и маникюр за така очаквания ден, в който всяка зрелостничка иска да бъде принцеса.

„Аз и една моя приятелка решихме да подарим на момичета в нужда грим, защото не можем да помогнем с рокли, тъй като все още не сме имали бал. И дано успеем заедно да накараме колкото се може повече момичета да се почувстват специални дори и за един ден”, пише Ани.

„Моята прекрасна маникюристка Мая също има желание да се включи в инициативата, като направи най-уникалните нокти на две момичета в нужда”, добавя Ани.

TNS.bg започнахме инициатива, която вие читателите ни предложихте. Надяваме се да подкрепите добрите намерения с предложения за това кои девойки да получат роклите и да се почувстват като принцеси на бала си.

Ако желаете да сбъднете мечтата на някое момиче - свържете се с нас на редакционния ни телефон 070010248.

Още за добрите примери може да видите ТУК

TNS.bg