TrafficNews.bg продължава да бележи ръст на доверие сред пловдивчани, а най-категоричното доказателство за това е, че той отново е в челото за най-четените сайтове в Пловдив. Според световно признатата агенция за измерване на посещенията на сайтовете – “Gemius” TrafficNews.bg изпреварва категорично най-стария пловдивски сайт “Plovdiv 24”.

В категорията „Новинарски сайтове” TrafficNews.bg се нарежда в Топ 30 на най-четените сайтове в България, като е на по-предна позиция от редица национални медии. В данните на  “Gemius” ясно се вижда, че реалните посетители за месец октомври са 191 460, а за другия пловдивски сайт „Пловдив 24”  са 169 768. Регионалният сайт на вестник Марица е с 258 915 посетители.

Данните, на които всички сайтове се уповават и използват, категорично опровергават внушенията на собственици на медии, които изкривяват данните от аналитичния сайт така, както им е угодно и манипулират общественото мнение.

Чисто новинарският подход, бързата реакция на младите репортери, интересните авторски теми очевидно се оценяват от читателите ни. Светкавичната реакция на всеки получен в редакцията на TrafficNews.bg сигнал, изгражда доверието между нас и читателите. 

Всичко това показва, че в месеца на изборите пловдивчани са се доверили на TrafficNews.bg, където можеха да намерят най- обективни новини, информации и мнения относно предизборната кампания и нощта на изборите, които не обслужваха интересите на различни политически партии и кандидати.

Трябва да отбележим, че TrafficNews.bg не поддържа „търговски площи“ с малки обяви, каталози на фирми, лекарски справочници, нито има собствена социална мрежа. Също така няма форум с анонимни коментари, в които хейтъри да се упражняват.

От водещите три сайта, единствено TrafficNews.bg е изцяло информационен сайт, без да се надява на посещения от обяви, справочници и други. Т.е. нашите посещения са генерират на 100 % от читатели, а не от потребители на различни услуги. 

Дизайнът на TrafficNews.bg e ориентиран в интерес на потребителя - в него липсва т.нар „странициране“ – т.е. новините са подредени така, че на читателя да не му се налага да отваря по няколко страници, за да достигне до търсената новина от деня. Подобни хватки действително генерират допълнителен брой импресии/удобен начин за оправяне на отчетите пред рекламодателите/. Средната продължителност на импресията е критерий  за проверка на фалшивите импресии- той показва дали даденият сайт купува трафик, използва фейкове или „помпи“ определени новини.

 

Към това трябва да допълним, че страницата ни във Фейсбук вече има 30 000 лайка. За разлика от другите сайтове, които използват за страниците си наименования като „Пловдивчани” и други, ние заставаме с името си пред нашите приятели в социалните мрежи. 

 

TrafficNews.bg благодари на всички свои читатели. Благодарим ви за сигналите, за доверието и разбира се, за критиките. Не ни ги спестявайте!

Очаквайте  скоро изненадата и промените, която ви подготвяме!  Защото променяйки се, ние откриваме верния път. Надяваме се да продължим заедно по него!

Още новини ТУК

TrafficNews.bg