Една от най-чаканите битки на годината остана без победител, след като Тайсън Фюри и Дионтей Уaйлдър завършиха наравно. Двубоят бе изключително интересен, като през целия мач имаше много обрати. Съдиите обаче присъдиха равенство, след като тримата бяха на различно мнение за крайния победител.

Фюри доминираше в рундовете, но американецът показа тежките си удари и изпрати два пъти  англичанина в нокдаун.

И двамата боксьори останаха разочаровани от съдийското решение.

Двубоят започна с превъзходство на Уайлдър, който вкара няколко добри комбинации и държеше на дистанция Фюри. След втория рунд англичанина взе инициативата.

Фюри демонстрираше отлично движение и в третия рунд, като не позволяваше да изпадне в беда и нанасяше много повече удари.

Последваха няколко рунда, в които Уайлдър нанасяше едва по няколко удара, а през останалото време се защитаваше.  Все пак Бронзовия бомбардировач нанасяше по-мощните удари, но бяха твърде малко.

Американецът свали града след 7-ия рунд, като тръгна отчетливо на размени, но Фюри отново правеше по-добрите комбинации. В 9-ия рунд Уайлдър започна още по-агресивно и успя да свали Циганския крал в нокданун, но последният не изглеждаше особено наранен.

Той се завърна впечатляващо в боя с ляво контриращо кроше по средата на един от многото клинчове, с които планираше да изкара рунда. Двамата се впуснаха в по-безразсъдни опити за размени в последните рундове.

В заключителния рунд  прекрасна комбинация дясно и ляво кроше прати Фюри на земята отново, но британецът се изправи в края на отброяването. Циганския крал дори нанесе комбинация в самия край, а в същото време Уайлдър продължи да пропуска с марковия си удар. След последния гонг Тайсън Фюри започна да празнува, а двамата се прегърнаха горещо, напук на всички театрални изпълнения, свързани с битката им.