20-годишната пловдивска танцьорка Габриела Медарова, която помля 10 коли пияна и напушена край Оазиса в Кючука, хвърли в смут присъстващите в съда с външния си вид, като се яви съвсем натурална.

Коментари заляха социалните мрежи, а голяма част от потребителите дори изразиха съмнение, че това не е същото момиче, което са виждали на снимките до момента.

Във визията на момичето, след престоя от 72 часа в ареста, определено могат да се открият съществени разлики.

По пловдивските заведения и на снимките в личния й профил, 20-годишната брюнетка определено може да се впише в графата – най-желаните дами на Пловдив, но след кратка нощувка „на топло” и река от сълзи нещата набързо се промениха.

По време на днешното заседание тя изглеждаше видимо разстроена и бледа, облечена в спортно облекло и далече от оскъдните дрехи, мрежести чорапогащници и високи токчета.

Липсваха още помадите по лицето й, дългите екстеншъни за коса, изкуствените мигли и шоколадовият тен. Останали от вида на момичето от снимките бяха само татуировките по тялото й и хиалуроновите устни.

За жалост голяма част от младите момичета на България не разчитат на естествената красота и прибягват до интервенции и добавки към външния си вид, но в доста от случаите това го „изисква” и тяхната професия, а стандартите за красота в родината са именно такива…

Припомняме, че днес, магистратите решиха Габриела Медарова да бъде пусната от ареста с мярка „парична гаранция” от 20 000 лева, съобразени с имотното й състояние и щетите, които е причинила.