Двама млади мъже се боцкаха за добро утро в парк пред блок в пловдивския квартал Христо Смирненски. Това сигнализира възмутен баща до редакцията на TrafficNews.bg.

Пловдивчанинът и малкото му дете са били свидетели на грозната сценка. Пред очите им двамата извадили спринцовките, издърпали странното вещество и забили иглите в ръцете си. Целият този сюжет се разиграва на една от пейките в градинката. Бащата веднага подал сигнал в полицията.

„Подавам сигнал за тези двамата хубавци в 09:52 часа, като обяснявам цветущо всичко. В 10:18 все още няма никой от органите на реда на въпросното място. В 10:24 подавам втори сигнал. В 10:36 пристигнаха въпросните господа”, разказва читателят ни.

През цялото време, докато чака полицията, боцкащите се били полегнали на пейката неадекватни.

След пристигането на униформените те били проверени и пуснати да си ходят. Това ядосало читателя ни. Той веднага отишъл при полицаите, за да разбере защо двамата са били пуснати. Тогава получил отговор, че са на метатдон и така се успокоявали.

„Няма какво да им направим. Имаха и малко марихуана, но тя е за лично ползване”, били думите на униформените.

Това оставило бащата без думи. Той все още не може да повярва, че наркоманите имат повече права и свободи от всеки друг.

„Нека продължават да се боцкат, да припадат и крещят, а моето дете - кучета го яли, защото играеше в тази градинка, срещайки на земята тези спринцовки и помии”, гневи се читателят ни.