На меко казано необичайна гледка се натъкнаха летуващи на Българското Черноморие. Досущ като изкарана от касовия филм "50 нюанса сиво", червенокоса жена с карнавална маска тип "Домино" се изживява като кученце на млад мъж, който от своя страна я води на каишка. Озадачаващата "разходка" по улиците на Слънчев бряг кулминира в публично облизване на обувките на мъжа. 

Факт е, че сме се нагледали на всичко по нашенските плажове и крайбрежни курорти. Това обаче определено е прецедент или поне публичната форма на извършване на странния акт. Доминантните отношения между поробител и подчинена станаха модерен сюжет покрай нашумялата еротична трилогия романи „Петдесет нюанса“ на Е.Л. Джеймс.

Дали двойката е правила зрелищна репродукция по мотиви от книгата? Или просто е искала да събере очите на минувачите, което е трудна задача предвид колорита и екстравагантността, която се шири надлъж и нашир? Или пък е някакъв нелеп облог? А може би до доминантните еротични пози се е стигнало след употреба на солидни количества алохол или други забранени вещества? 

Залагайте... на нас ни е трудно да определим, но пък сме сигурни, че гледката е изключително неподходяща за плажуващите деца, чиято психика е лесно ранима. Публичните пространства не са предназначени за откровено сексуални театрални сценки, нито пък за пиянски изцепки.