35-годишният Стоян Деянов е тежко пострадалият мъж при мелето между фенове на Ботев и Локомотив в Кършияка. Мъжът е в УМБАЛ "Свети Георги" с фрактура на черепа и вътрешен кръвоизлив. Той е в интензивно отделение с опасност за живота. Деянов е един от тримата ранени при боя снощи. По първочалани данни бултраси на Ботев са причакали на кръстовището на бул. "Дунав"  и "Васил Левски". Феновете на Локомотив са се прибирали от мача със Славия. Те са пътували с микробус "Мерцедес" и са спрели да слязат някои от пътниците. Точно в този момент обаче попаднали на засадата. 

"Били са 4 коли, с по 5 души вътре. Всички са били въоръжени до зъби с метални тръби, боксове и ножове. Нападнали са ги изневиделица и буквално са ги смляли от бой" , разказва привърженик на "черно- белите". Според него е имало предварителна договорка между фенклубовете и сключен "пакт" за ненападение. Въпреки това обаче примирието е било нарушено. 

"Стоян е възпитан и уравновесен мъж. Той никога няма да посегне или да нападне пръв. Дълги години е живял в Германия. Има съпруга и малка дъщеричка. Чудесно семейство са!" коментират близки на ранения мъж. Те се надяват лекарите да успеят да се преборят за живота му. 

Другите двама пострадали са Пламен Качаков - Шонито /39/ и Иван Петков /39/. 

На този етап няма задържани за побоя. Полицията издирва нападателите. 

Причината за мелето, според запознати, е дербито между Локомотив и Ботев, което е тази седмица. Въпреки че по всяка вероятност то няма да се проведе заради лошото време, емоциите ескалират. Не е изключено да има ответна реакция от крайните фракции на Локотомотив. 

"Ако полицията не си свърши работата и не открие мъжете, нападнали нашите фенове, може да пламне истинска война" прогнозират привърженици на Локомотив. 

Стоян със съпругата си 

 Пламен Качаков - Шонито