Дългоочакваната възможност, която интересуваше всички потребители по света вече е налична, а именно триенето на съобщения във Facebook. Вече всяка от страните може да премахне това, което е изпратила. Така съобщението ще изчезне от входящата кутия на събеседника ни, но има една уловка.

Можете да изтриете съобщение, като задържите пръста си върху него (в мобилната версия) и изберете “Remove”. Преди можехте да го махнете само за себе си. Сега обаче ще видите две опции – “Remove for you” (само за вас)  и “Remove for everyone”. (за всички). В настолната версия на Messenger трябва да кликнете на многоточието вдясно или отляво на съобщението – тогава ще видите опцията “Remove”.

Но това може да стане в рамките на 10 минути от изпращането. За съжаление все още не разполагаме с възможността да редактираме изпратените си съобщения, пише IFLScience.

Изпълнителният директор на компанията Марк Зукърбърг се сдоби с тази привилегия още през пролетта на 2018 г. Това предизвика фурор сред потребителите, след което стана ясно, че функцията ще бъде налична за всички.