Пригответе се за едно от най-вълнуващите фейсбук събития на годината! То е в Пловдив!

Известният дигитален маркетолог Стилиян Запорожанов отново гостува в града под Тепетата, този път за най-голямата си вечерна лекция до сега. Освен основни маркетингови подходи в социалните мрежи и безценни съвети как да изградите дигиталния облик на бизнеса си, заедно с него ще можете да обсъдите конкретни въпроси, свързани с вашите бизнес-идеи.

Пловдив ще бъде домакин на първия по рода си вечерен мини-курс по Фейсбук маркетинг, който ще се проведе на 01.03. от 19:00ч. в зала „България“ в Конгресния център на Международен панаир Пловдив.

Участниците в мини-курса ще имат възможност да чуят безценни съвети от сферата на маркетинг психология, ще научат как могат да влияят ефективно на потребителите и какви типове реклами да използват.  както и за всики новости и промени във Facebook. Дизайн, Текст и Таргетиране, Facebook Pixel и Аудитории – това са само част от темите, с които Стилиян ще запознае аудиторията си. Накрая той ще се спре на всички новости и промени в динамичния Facebook и ще разкрие тайните на професионалистите.

Организаторите от Limacon Event Center обещават една незабравима вечер, изпълнена с много практически съвети и посветена на изкуството да рекламираш себе си и продуктите си в най-влиятелната социална мрежа в света.

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook експерт и консултант с близо 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта в сферата на дигитално, като сред тях платформа за онлайн обучения и платформа за здравословно хранене.

Консултирал е големи компании във фармацевтичния сектор и работил по общи проекти с редица известни личности, сред които Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиваторът Юли Тонкин и др. В последните три години е консултирал над 150 бизнеса и чрез своите живи и онлайн курсове е обучил стотици за това как да използват Facebook за бизнес цели.