В Пловдив пристигнаха първите телефони на Apple от специалното червено издание на iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Технологичният гигант, който обяви наскоро новите попълнения в продуктовата си гама, вече са налични в Пловдив. 5 броя от новите червени айфони са закупени от клиенти на фирма Express Link, която изпревари всички търговци на телефони и се сдоби с новите модели.

Най-новите айфони 7 и 7 Plus са със специален (RED) вариант, като част от дългогодишната кампания на Apple за подпомагане на Световния фонд за борба със СПИН. Яркочервената разцветка е налична на http://expresslink.bg/

Новият Iphone 7 128GB red се продава на цена от 1590 лева, а Iphone 7 Plus 128GB red на цена от 1790 лева.

Те могат да бъдат поръчани на сайта на компанията

Express Link е фирма, специализирана в телекомуникациите и дистрибуцията на мобилни телефони и аксесоари. Вече 15 години Express Link е на българския пазар и се утвърди като едноличен лидер в предлагането на мобилни телефони и услуги. Опитът, натрупан през този дълъг период, е гаранция за бързо и качествено обслужване за всеки клиент.

„Доверието към нас през годините е доказателство за една близост, за една друга страна на общуване между клиент и търговец. То дава сигурността, която е необходима, за да бъдем винаги истински и открити и силата, която превръща уважението и грижата за всеки един човек в реално действие. В наше лице имате един добър приятел, на когото можете да разчитате винаги и по всяко време. С нас мобилните комуникации никога не са били по достъпни за Вас - нашите бъдещи и настоящи клиенти”, казват от компанията.

Посетете онлайн магазина на http://expresslink.bg/

*рекламна публикация