След поредица изтичания на данни около бъдещите смартфони в серия Galaxy S11 и появата на рендъри на устройствата, сега изглежда разполагаме и с първите реални снимки на някой от моделите. Изображенията са споделени от лийкъра Ice Universe (@UniverseIce) и са с доста лошо качество. Те изглежда показват устройството в специален калъф, като единствената разпознаваема особеност е секцията с камерата.

Тя изглежда е доста изпъкнала и с форма, която е същата като при появилите се наскоро рендъри, предава mobilebulgaria. Според наличната досега информация, издатината ще добави 1.1 милиметра към дебелината на устройството, което може да доведе до поклащане на телефона при ползване докато е поставен върху равна повърхност без калъф.

Разбира се това ще е за сметка на сериозните подобрения, които се очакват по отношение на основната камера. Тя би трябвало да включва 108-мегапикселов сензор и перископен обектив за 5-кратен оптичен зуум. Освен това и трите нови модела може да предложат батерии с голям капацитет, който при Galaxy S11+ ще достигне до 5000 mAh.