Коя е най-честата фантазия на мъжете? Според проучване във Великобритания, това е сексът под душа.

Данните показват, че една пета от жителите на Острова фантазират именно за ласки в банята. Участието в тройка се нарежда на второ място, според отговорите на 19% от анкетираните.

Сексът на работното място, на открито, в обществения транспорт, в самолет или в залата за фитнес са сред останалите водещи фантазии на британците.

37% от участниците в допитването, обхванало близо 2 000 души, са посочили, че вече са успели да правят секс на открито. Почти същият процент признават, че са имали интимни контакти в кола.

Оказва се, че над 40% от участниците говорят открито с половинките си за своите сексуални фантазии.

По-голяма част от анкетираните са написали, че са доста по-освободени в секса в сравнение с родителите им. Неслучайно 50% заявяват, че обичат да експериментират в леглото и на други нестандартни места.

Междувременно друго проучване показва, че мъжете мислят повече за футбол, отколкото за секс. Едва 8% от 1 000 души са отговорили, че мислят за ласки постоянно. Други 64% признават, че спортът заема по-голяма част от ежедневието им, като мислите им са предимно за любимия футболен отбор и първенството.

Допитването на „Illicit Encounters“ развенчава мита, че представителите на силния пол мислят за секс на всеки седем секунди. Резултатите сочат, че по-скоро през това време са ангажирани с футбол.