Едва ли има жена, която да не мечтае да покори някой мъж само с един поглед, да плени душата му и да направи така, че споменът за първата им среща да остане завинаги в съзнанието му.

Фразата, че първото впечатление често играе решаваща роля, вероятно вече звучи банално и досадно. Но това е факт! Първото впечатление е или интерес и първа искра, или пропуснат шанс и момент, който никога няма да се върне. 

За да приковете интереса на един мъж на момента, е изключително важно да не пропуснете възможността да го удивите и изненадате. Ако не успеете да грабнете вниманието му още в началото, после може да е много трудно, но не и невъзможно! Просто ще се наложи да положите малко повече усилия, пише Блиц.

Вижте пет прости правила, които ще помогнат на всяка една дама да придобие увереност в себе си и да стане зашеметяваща красавица. Ако ги следвате много внимателно, много бързо може да се превърнете в "събитие", което навсякъде приковава вниманието на околните.  

Уникалност

Изобщо не е задължително привлекателната жена да бъде перфектна. Трябва да се научите умело да използвате недостатъците във външния си вид, за да се превърнат те в нещо като акцент. Нещо, което не влошава фигурата, а точно напротив - подчертава красотата.

Сила и спокойствие

Ако не сте сигурна в нещо, не е необходимо да го показвате на всички около вас. Дамите, които знаят как да запазят спокойствие във всяка ситуация, имат изключително притегателна аура. А това определено се харесва на мъжете!

Естественост

Стремежът към спокойствие не означава неподвижност. Привлекателната жена е напълно разкрепостена и уверена в себе си. Тя не се интересува от слуховете и клюките, които витаят във въздуха.

Нейните движения са леки и лаконични. Тя знае как да се наслаждава на живота и го прави по възможно най-естествения начин. В края на краищата, вътрешната свобода е много важна за нея.  

Правилна стойка

От изключително важно значение е да следите за здравословното си състояние и да поддържате добра стойка. Мъжете не могат да откъснат поглед от предизвикателните женски извивки в долната част на гърба. Това е много секси.

Запомнете добре: обемът на бедрата не е от значение, най-важна е правилната стойка! 

Загадъчност 

Отдавна е известно, че мъжете не се интересуват само от привлекателната женска външност. Тайнственото момиче в състояние да подлуди всеки мъж. Затова никога не се разкривайте напълно! Привлекателната жена винаги крие някаква тайна!