Игрите с храни по време на секс са дълбоко известни, но освен в любовната игра, могат да бъдат използвани и по време на същинската част.

Оралните удоволствия са любими на повечето хора и са търсен начин за достигане на оргазъм. Но те могат да стана още по-приятни, ако към тях се добавят някои храни.

Мед

Медът е идеален вариант за разнообразяване на любовните занимания. Ако си любител на сладичкото, това си е направо страхотна идея. Ако покапете няколко капки мед по главичката и ствола на пениса му, това ще има ефект върху него, още преди да си го поема в уста. А удоволствието от сладостта е изцяло за теб.

Сметана

Чисто визуално, сметаната идеален помощник що се отнася до еротика и секс. Много хора честно асоциират сметаната със сперма, а както знаем, едва ли има мъж, които да не се възбужда от идеята, как партньорката му поглъща с удоволствие.

Затова облизването на сметана от пениса му, ще го изправи на нокти и няма да има търпение да открие как ще продължите.

Топинги с различен вкус

Тук вече имате голям избор  от вкусове. Освен това захарта в тези продукти ще предизвикат повече отделяне на слюнка, което както знаем е задължително по време на орален секс.

Съчетано с аромата на ягода, банан, шоколад и тн, предполага истинско удоволствие и забавление.

Спиралки от меки сладки плодове

С белачката оформите малки спиралки, които по време на свирката притискате с устни към ствола, докато движите главата си. Това ще донесе различно, но приятно усещане.

Подходящи са плодове като праскови, папая, пъпеш и подобни.

Забележка: Не използвайте твърди или кисели и стипчиви плодове. Има риск да нараните партньора си или най-малкото, да създадете неприятно усещане. Плодове с костилки и семки също не са подходящи.

Пудинг

Пудинги и всякакви други кремообразни десерти също биха се вписали добре по време на орална любов. Но и тук важи забележката от по-горе. Също така ТРЯБВА да избягвате продукти със съдържание на алкохол. Защото със сигурност ще съсипете вечерта и за двамата