Излизаш с някой и целувките ви са толкова горещи, че нямаш търпение да го вкараш в леглото си. С цялата тази химия следва и сексът да е невероятен, нали? Е, не е задължително. Понякога първата интимност с нов човек може да бъде неловка. Не се чувствате достатъчно комфортно, още ви е неудобно един от друг. Плюс това залагаш много на първия път, защото ако не се получи и сексът е кофти, един от вас може и да преосмисли връзката ви. Тези четири правила обаче ще променят това и ще направят преживяването приятно, пише Cosmopolitan.bg.

Започни на чисто

Недей да го сравняваш с предишните си. Бившият ти е познавал тялото ти. Плюс това мисълта може да те напрегне и да не успееш да се насладиш на мига.

Правило 1

Не бързай

Не се съмнявам, че си бленувала за този момент достатъчно дълго и нямаш търпение да прескочиш любовната игра и да преминеш към съществената част. Но това е голяма грешка.

Първото и най-важно нещо е да се възползваш правилно от времето, с което разполагаш. Целта ти е да разбереш кое допада на другия човек и кое не. По този начин ще успееш да го задоволиш още от самото началото. Затова бъди бавна и еротична. Ако той е прекалено настоятелен по време на любовната игра и ръцете му шарят смело, бързайки да стигне до следващия етап, хвани китките му здраво. Целуни го дълго и страстно. Повечето мъже обожават жените да реагират така. По-агресивното поведение им помага да разберат какво всъщност искаме. Бъди сигурна, че всичко върви по вода като редуваш по-страстните и разгорещени ласки с по-нежни и внимателни движения.

Правило 2

Приеми неловките моменти

Разбира се, че всички искаме да ни мислят за богини в леглото. Инстинктивно пренебрегваме неудобните моменти и очакваме и партньора ни да го прави. Но всъщност нещата ще се случат много по-гладко, ако направиш точно обратното. Да бъдеш с някой нов е достатъчно стресиращо. Не е нужно през цялото време да се чудиш дали харесва тялото ти и одобрява ли нещата, които правиш. Ако не приемеш естествените грешки, които могат да се случат, те тихичко ще развалят цялостното ви преживяване. За да спасиш настроението, е хубаво да действаш умно и по фин начин да преодолееш малките гафове. Съобрази се с вида секс, който правите. Например, ако и двамата сте игриви, поддържай същия дух, което означава, че ако той не може да разкопчае сутиена ти, не трябва да го обезсърчаваш. Усмихни му се и му кажи: "Нека аз опитам, знам тайната как да го свалим по-бързо...".

Ако настроението е по-бурно, запази вибрацията такава. Примерно, случайно сте си ударили главите една в друга, тогава насочи вниманието си към мястото на удара, като го целунеш страстно и продължиш да го милваш надолу.

Правило 3

Кажи му нещо мило

Мит е, че мъжете не се интересуват от нищо друго освен от собственото си удоволствие. Дори повечето от тях трудно поддържат възбудата си, ако не са сигурни в това дали приятелката им се чувства добре. Едно от нещата, което го разгорещява е това да знае, че се наслаждаваш на действията му. Но след като си нова за него, той не може да различи мълчаливите знаци, които му даваш. Така че, не стой като дърво. От съществено значение е да му кажеш или покажеш. Но хвали само нещата, които наистина ти допадат, защото той ще запомни и при следващия акт отново ще ги приложи. В никакъв случай не имитирай удоволствие. Ако той е страхотен в оралния, едно семпло "Правиш го толкова добре", казано със съблазнителна интонация, ще го окуражи. Като казваш на глас, какво те кара да се чувстваш невероятно поддържаш еротичния момент по време на акта и му помагаш да научи какво ти харесва по принцип.

Правило 4

Въздържай се от акробатични пози

Сигурно имаш желанието да му покажеш всички диви секс трикчета, които си овладяла до съвършенство, но първия път определено не е най-правилният момент. По-добре прескочи сложните позиции и криещите опасност от неуспех тантрически маневри, най-малкото има огромен шанс да се притесниш, ако те не проработят. А това може да се случи, поради много причини, независещи от теб. Все още не познавате добре движенията си, а и може толкова да се вглъбиш да показваш уменията си, че да не осъзнаеш какво се случва всъщност. Сложните сексуални техники запази за по-късен момент, в който ще имаш ясна представа от какво се нуждае той, за да стигне до взривяващ оргазъм.

Придържай се към познати пози, в които се чувстваш комфортно и при които няма да имаш нужда от предварителна физическа подготовка. Ако искаш да направиш нещата по-пикантни и да разкриеш по-палавата си същност, пробвай с малки намеци – докосвай се, докато той те наблюдава например. По този начин няма да ти стане досадно, няма никакъв риск от грешки, а и ще му подскажеш колко много предстои да види в бъдеще.