Много жени смятат, че техните недостатъци само отблъскват мъжете, но това не е вярно. Има недостатъци, които привличат умните и зрели представители на силния пол. Именно за тях ще говорим.

Те още веднъж ни напомнят, че любовта не е случайна. В любовните отношения всичко следва определени правила.

Трапчинки в долната част на гърба

Проучванията показват, че мъжете с висок коефициент на интелигентност по някаква неизвестна причина харесват трапчинки в долната част на гърба. Те смятат, че е много сладко и женствено. Такива мъже не ги привличат нито големи гърди, нито нещо друго. Те са луди по този необичаен „недостатък“.

Неподчинение

Силните мъже с високо ниво на интелигентност високо ценят вътрешната сила на жените, която понякога може да се превърне в неподчинение. Те не харесват жени, които примирено винаги се съгласяват мъжете и играят по тяхната свирка. Независимост, самодостатъчност и способност да бъдете себе си – това са трите основни качества, които издава този женски „недостатък“. Умните мъже не харесват сиви мишки.

Емоционалност

Колкото и да е странно, проучванията показват, че жените с по-емоционално поведение са много по-склонни да привлекат умните мъже. За представителите на по-силния високото ниво на емоционалност е неоспорим признак на женственост.

Гордост

Това е продължение на темата за непокорството. Умните мъже харесват егоистични жени, но всичко трябва да е с мярка, защото тези мъже не искат да си губят времето с тези, които не се интересуват от тях.

Прямота

Обикновено хората не обичат да им се казва истината в очите. Повечето се чувстват по-комфортно около подлизурковци, които правят комплименти, за да им се харесат. Но умните мъже не харесват жени, които казват това, което се очаква, че искат да чуят. Знак за интелигентност за тях е способността да се казва истината, защото това помага да се спести време и енергия.

И накрая, доказано е, че умните мъже обичат … умните жени.