За жените едно от най-важните неща във връзката е да знаят, че са обичани и ценени. Да чуеш „обичам те“ е по-ценно от всичко на света.

За мъжете обаче има и други неща, които са дори по-важни от прословутото „обичам те“. Жестовете, които ценят най-много и чрез които възприемат любовта на нежните си половинки са много по-красноречиви от думите.

Любимото ястие

Любовта на мъжете минава през стомаха и това е абсолютна истина. Той ще се почувства много по-добре, ако прибирайки се след работа усети миризмата на любимата си гозба, отколкото ако го посрещнете с думите „обичам те“ още от вратата, пише Az-jenata.bg.

Пълно внимание

Мъжкият мозък е устроен да може да се съсредоточи в едно нещо. Малко мъже могат да правят еднакво добре няколко неща едновременно, за разлика от жените, които са сякаш проектирани за мултитаскинг.

Ако по време на среща или на вечеря си ровите в телефона, докато мъжът ви ви говори нещо, той би го приел като незаинтересованост от ваша страна, въпреки че вие много добре чувате какво ви говори той, докато четете нещо в устройството.

Пълното внимание от страна на жените е едно от най-ценните неща за мъжа, защото го кара да се чувства специален, ценен и уважаван.

Издокарвате се в любимата му рокля

Колкото и да са ненаблюдателни, мъжете винаги ще забележат, ако носите любимата им рокля или сте се издокарали по начин, който те харесват специално в тяхна чест. Това им говори много повече за вашите чувства към тях, отколкото устното им изразяване.

Грижите се за себе си

Ако се отпуснете и напълнеете стремглаво, това може да подскаже на мъжа, че вече не се интересувате от неговото внимание. Завладели сте сърцето му и вече няма значение дали ви харесва или не, няма нужда да се стараете да изглеждате секси и привлекателни.

Това обижда повечето мъже и ги кара да извръщат поглед след привлекателни дами, разминаващи се с тях по улицата. Ето защо много по-красноречиво за любовта ви към партньора ви е да полагате грижи за външния си вид, отколкото да му повтаряте колко го обичате.

Комплиментите

Коя жена не обича да ѝ се правят комплименти?! Това обаче важи и за мъжете. Мъжкото его има нужда от подхранване и четкане. Самочувствието на мъжа минава не само през неговия стомах, но и през очите и одобрението на жената до него. Ето защо е нужно от време на време да го хвалите.

Търсите съвет от него

Това, че цените неговото мнение и мъдрост, търсейки съвет от него значи много за един мъж. Той би бил истински щастлив, ако се допитвате до него за важни за вас неща. По-красноречиво е от това да му кажете, че просто го обичате. Покажете му го като поискате мнението и съвета му.

Благодарите му за малките неща

Малките камъни обръщат каруцата. Още една много важна и ценна поговорка, в която има много истина. Ето защо малките неща са толкова важни и трябва да сме благодарни за тях.

Бърз секс

Не че мъжете не се наслаждават на протяжните и дълги секси сеанси, но бързият секс е любим на мнозина. Така че дарявайте го от време на време с шеметно преживяване за няколко минути. Той ще ви е много благодарен и ще оцени любовта ви много високо.