Размерът на пениса е тема, която вълнува всеки мъж, но жените често имат съвсем различен поглед върху нещата. Когато ви види гол за първи път, не е задължително веднага да обърне внимание на размера ви. По-скоро би погледнала на вас като цяло и потенциала, който носите за нейния оргазъм. Предлагаме ви пет фактора, които имат отношение към нейната анатомия.

Не е необходимо да е толкова голям
Г – точката при жената се намира на около пет сантиметра от входа на влагалището й, следователно митът, че мъжете трябва да имат огромен пенис, за да задоволят една жена си остава точно това, което е – Мит. Теоритично ако пенисът ви е малко над 10 см. може да е в състояние да зодоволи една жена, но статистически за среден размер се приема пенис с размер около 14 – 16см. Така че повечето мъже са способни да доведат партньорката си до оргазъм с оборудването, което имат.

Големината на главичката
Главичката е от основно значение когато говорим за женски оргазъм. Това е частта от пениса, която стимулира нейната Г-точка. Въпреки, че тя не е по-голяма от главичката на пениса ви, мъжете с по-изразено достойнство ще бъдат в състояние да предизвикат по-силни стимулации по време на половия акт.

Дебелината на основата
Входа на влагалището е изключително чувствителна зона. Най-вероятно сте виждали онези ротационни вибратори, които правят въртеливи движения имащи за цел да стимулират точно тази част от вагината. Ако пенисът ви е прекалено тънък, той няма да е в състояние да осъществи достатъчно триене в стените на вагината и това по-трудно ще я доведе до оргазъм.

Все пак ако пенисът ви е тънък, това не е края на света. Добрата сексуална техника може да компенсира този недостатък. Можете да използвате техника с въртеливи движения на таза докато прониквате в нея. Овладяването й може да отнеме малко време, но усилието ще бъде възнаградено. При това ще стимулирате чувствителните зони на нейната вагина и ще й дадете по-голям шанс за достигане на оргазъм.

Извивката на пениса

Г-точката се намира от горната страна на влагалището. Ако вашия пенис в еректирало състояние е насочен нагоре, а не направо, това ще ви даде по-голям шанс да я докарате до оргазъм. Всъщност ако сочи напред също не е толкова
зле. Ако при ерекция обаче той гледа надолу, може би ще се наложи да експериментирате с нови интересни пози, за да намерите начин да я стимулирате. В този случай „кучешката“ е идеалната.

Много мъже имат изкривяване на пениса в ляво или в дясно. По принцип ако това не е патология, в никакъв случай няма да навреди на партньорката до вас.  Про пенис екстендер е уред за уголемяване и корекция на изкривявания на пениса. Той е добро решение в такива случаи.

Увереността и сексуалните умения – (правете разлика)
Без значение какъв е размера и вида на вашия пенис, никое момиче не би излязло с неуверен мъж с ниско самочувствие, освен ако тя не е твърде доминираща личност и не търси точно това. Повечето жени желаят да правят секс с мъж
уверен в себе си, знаещ какво иска и как да достави удоволствие на една жена в леглото. Почти всички търсят Алфа мъжкари. Това е вродено по природа.  Ако сте такъв  дори не би обърнала внимание  на малките недостатъци, които имате.

Добре е да се научите да използвате това, което имате. Дори и най-елементарните познания по женска анатомия могат да ви превърнат в желан любовник .Различните пози по време на секс ще помогнат тя да достигне до по-интензивни оргазми. Научете се да я задоволявате орално и е много вероятно ако се справяте добре, дори да не обръща голямо внимание на размера на вашия пенис.

TrafficNews.bg