Ако нещо е табу в спалнята, на него му харесва на 100%. Ако няма нищо общо с обичайната мисионерска поза, на него пак му харесва.

Както и ние (макар че, не винаги си го признаваме), така и мъжете са привлечени от предизвикателствата и всичко забранено, което съществува на този свят.


Един мъж може да споделя сексуалните си фантазии или тайни. Може дори да поставя под въпрос собствените си желания – особено ако са необичайни.

 

Секс табу номер 1

Мъжете обичат да зяпат.

Понякога той иска да се настани удобно и да гледа шоуто. Това може да означава да те гледа как танцуваш изкусително, как се пипаш и си доставяш удоволствие.

Вдигни шум! Стени! Говори мръсотии! Това му показва, че се чувстваш добре в кожата си и че не си някаква смотана сухарка, която я е страх да се отпусне и да се чувства добре. Помни, че това, което възбужда теб, възбужда и него. Ако се отърсиш от задръжките си и се наслаждаваш на собствените си приятни милувки, дори като си представяш, че никой не те гледа, ще го сгорещи и развълнува и той ще чака с нетърпение своя ред да те пипа.

 

Секс табу номер 2

Анален секс.

Това може да не хрумне на никой от двама ви през първите няколко сесии на гореща страст и може да не е нещо, което искаш да изживееш с някой през началната фаза на „ходенето“.

Но рано или късно, когато вече си установила връзка с мъж и си в по-сериозна фаза на обвързване, той е готов за малко разнообразие. Мъжът трябва да знае, че трябва да бъде нежен, и ако се опита да влезе в теб малко по-грубо, просто го помоли да я кара по-бавно. Всеки свестен нормален пич не изпитва удоволствие, когато жената я боли. Всъщност, твоето удоволствие го възбужда най-много.
Тази част от тялото е наситена с чувственост. Ако просто се отпуснеш, оставиш реалността на прага на спалнята и се оставиш на инстинктите и желанията ти да те водят, може да ти хареса.

 

Секс табу номер 3

Бъди жената на сънищата му – буквално!

Изчакай го да заспи и предприеми своя ход. Повярвай ми, независимо колко дълбоко спи, има една част от тялото му, която ще щръкне в момента, в който я пипнеш.

Ще бъде като пластилин в ръцете ти. Изживяването може да е малко сюрреалистично за него. Може и да не се събуди напълно, но ще хареса еротичния си сън и най-вече главната участничка в него – теб! Ако е късно, тъмно и той е сънен, може и да не разбере къде точно свършва сънят и започва реалността, но ти го остави да се радва на сънената си фантазия. Той ще оцени инициативата ти и на сутринта ще се събуди с доволна усмивка на лицето.