Македонската актриса Адея Шабани бе открита миналия месец заровена в гроб в Сакраменто. Тялото й бе идентифицирано благодарение на татуировките върху тялото й. Припомняме, че тя изчезна на 27 февруари, след което започна търсенето й.

След като полицията намери безжизненото тяло на момичето заровено в плитък гроб, резултати от аутопсията показаха, че тя е била ударена с тъп обект по главата. Адеа Шабани беше погребана преди няколко дни в градското гробище в Бутел в Скопие.

Основният заподозрян в разследването остава нейният любовник  Кристофър Скот , който е 33 –годишен женен актьор. Той избягал от полицията с крадена кола, след което се самоубил с куршум в главата. Той е и последният човек, който е бил с Шабани в апартамента си в Холивуд. И двамата са регистрирани от камерите в асансьор, а оттогава всяка следа е загубена.

Скот - млад актьор, колега и любовник на Шабани, имал и свой канал в Youtube, а преди два месеца, непосредствено преди изчезването на Шабани, и един месец преди неговото самоубийство, се записал с пистолет в ръка и с монолог за живота и смъртта , за любовта и за жена, която изчезва.

От разследването няма нови новини.

Превод: Trafficnews.bg