Арестувайа телевизионната звезда Анабела Сцекис в Сърбия. Тя и още двама души са обвинени в секс шантаж. Те са искали от известен предприемач 20 хиляди евро в замяна на компрометиращо видео с негово участие, предаде INK. Освен това на мобилните телефони на изнудвачите били намерени пикантни снимки и видеа с известни футболисти и дори политици.

В съда Анабела и съучастничките й заявили, че бизнесменът сам им е плащал за секс. В хода на разследването е станало ясно, че сексапилната Анабела и нейна приятелка Тияна Ширулович са били в мрежа за елитни проститутки, ръководена от Михайло Максимович.

 

Техни клиенти са били предимно висши полицаи, банкери, бизнесмени, естрадни мениджъри и композитори, съобщава сръбското издание Blic. Списъкът с елитни проститутки наброявал около 20 момичета от различни свери - от известни старлетки до анонимни студентки. 

"Сред клиентите им са били и чужденци, които работят в Белград или пътуват често до Сърбия. Някои от тях са си поръчвали момиче за чужбина, след което пътували до държави от ЕС или пък до екзотични дестинации. Клиентите са допускани само след препоръка и щателна проверка", разкрива източник от разследването.