Кубрат Пулев може да плати 600 000 долара обезщетение, ако бъде признат за виновен и искът на американската репортерка Джени Суши бъде сметнат за основателен.

Припомняме, че българският боксьор предизвика истински скандал в международния спорт, след като вследствие на еуфория целуна репортерката.

Джени Суши твърдо настоява, че Пулев и е нанесъл сериозна психическа травма и заведе иск срещу него. От своя страна пък българският боксьор публикува кадри от партито след мача, на които се видя свободолюбиво поведение от страна на репортерката.

Суши иска да спечели 300 000 долара. Другата половина ще отидат за покриване разноските по делото. Репортерката нае доста скъпоплатен адвокат - Глория Олред, която да я представлява и защитава в съда.

Изслушването на двете страни пред Калифорнийската атлетическа комисия е на 14 май и ще определи дали Кубрат Пулев ще получи лиценз за следващ мач в щата.

Кобрата и неговият щаб твърдят, че има сериозна доза провокация от страна на репортерката, както и че Пулев е загубил сериозно количество кръв по време на мача с Богдан Дину. Това съчетано с факта, че е получил и удари в главата дава основание да се предположи, че травмите може да са оказало влияние при интервюто му.

Кобрата предприе драстични мерки за битката със СушиТя ще се води на два фронта – пред боксовата комисия на щата Калифорния, и отделно в съда

Джени Суши: Никой не е ял от мен! Това е изкуство!Аз съм суши шеф и имам модели, които работят за мен, заяви репортерката