Репортерката Дженифър Равало, която стана известна у нас след като боксьорът Кубрат Пулев я целуна по време на интервюто след победата си над Богдан Дину в Калифорния, обясни каква е основната ѝ дейност.

Американката е позната като Кралицата на голото суши, но твърди, че нито един клиент не е ял от голото ѝ тяло. Тя уточнява, че това е форма на изкуство и е една от малкото жени, които са майстори в правенето на суши, пише БТВ.

"Нека изясня едно недоразумение. Никога никой не е ял суши от мен. Все още. Това са просто снимки за СуШи Арт. Аз съм суши шеф и имам модели, които идват и правят "голото суши". СуШи Арт не е моето име, това е името на моята компания. Заради традиции и старомодни разбирания по-малко от 2% от суши майсторите са жени. Беше трудно да си намеря работа, защото в тази индустрия доминират мъже. Работила съм в няколко ресторанта преди да стартирам Суши Арт. Започнах като продавач на пазара. Тогава мой приятел ми каза да мисля извън рамките и ми предложи да правя голо суши. Така започна всичко, моята компания прави всичко със суши, но специализира в голото суши. Правила съм много събития на високо ниво, за знаменитости и на червения килим. Това не са ергенски партита. Просто е забавен, секси и изтънчен начин да изживеете живо изкуство и суши", написа Суши. 


Дженифър Равало нае известната адвокатка Глория Олред и поиска Световната боксова асоциация (WBA) да отнеме лиценза на Пулев заради действията му след победата. В момента той е с временно спрени права за щата Калифорния.

В отговор на исканията ѝ, от щаба на Кобрата разпространиха видео, на което се вижда как Суши се забавлява на партито след мача и въпросното интервю. Изслушването на Пулев по случая пред Атлетическата комисия на Калифорния е на 14 май.

Джени Суши наостри нокти и срещу Андреа! Нападна я на стори в ИнстаграмРепортерката огради в червено името на половинката на Пулев, след което я попита: „Зaщo мe глeдaш?