Страхотно шоу се подготвя в Аквапарк в хотел „Санкт Петербург” на 19 юли!Продуцентът и водещ Кирил Вълчев-Скалата заедно с певицата и шампионка по фитнес Ан-Джи организират шоуто „Крале на силата”. На него ще има лежанка за повторения  за деца, тийнейджъри, възрастни и ветерани с подаръци за всеки. 

Събитието е с вход свободен, а концепцията е: плаж,релакс,музика,спорт и купон.

Популярни фитнес  модели и силови шампиони ще влизат в контакт с публиката под формата на игри и закачки.Докато се забавляват на фона на музиката,пият разхладителни и релаксиращи напитки, водещите ще отправят покани и предизвикателства  към зрителите,за да ги стимулират и изпробват на лежанка - 10,20,40 и 60  килограма за различните категории.

Ще има и многообразни поощрителни награди за децата,тийнейджърите и възрастните, като подаръците за всеки участник са осигурени.

Фитнес моделите ще направят шоу за мотивация, превръщайки деня в  празник на спорта и красотата.  

Победителите ще си тръгнат добре възнаградени.Гост позьор е  абсолютният републикански шампион по културизъм Кирил Стоянов, а специални  гост демонстратори са Мерлина Арно -световна шампионка по лека атлетика,Димо Бенев вицеевропейски шампион по силов трибой,Ивета Костадинова -рекордьорка по вдигане на лежанка,Славчо Иванов- републикански шампион по културизъм. 

 Силовото шоу „Крале на силата” е първото по рода си представление в  България с повече от 20-годишна история. Създаденото шоу от Кирил  Вълчев -Скалата е събирал хиляди млади хора по площади ,читалища,спортни зали и клубове, като то е било популяризирано от „ТВ Шоуто Фитнес Мания”. То има своите  последователи във всеки един малък и голям град на страната.Тази идея обединява всички почитатели на силовите и бойни спортове. Шоуто се разнообразява от музикална и танцова  програма.Представлението се финансира от рекламодатели и е с вход свободен.