Симона Николова & Десислава Николова спечелиха бронзовите медали от женския турнир в Кърджали от Националната верига по плажен волейбол. В неделната сутрин двойката на Марица (Пловдив) загуби своя полуфинал с 0:2 (16:21, 19:21) срещу опитните Светла Ангелова & Ирена Мишонова и се класира за малкия финал. В ранния следобед Мони и Деси излязоха срещу Рая Ценова и Вили Ценова в директен сблъсък за бронза и го отвоюваха с убедителното 2:0 (21:8, 21:19).

В оспорвания финал Ася Динова и Славина Колева успяха да постигнат обрат срещу Ангелова и Мишонова и да триумфират с крайното 2:1 (17:21, 21:14, 15:9) и златните медали. На последвалата церемония по награждаването, освен бронзовия си медал, Симона Николова получи от организаторите и специална грамота за най-лъчезарен играч на турнира. Другата двойка на Марица - Никол Дулева и Лора Славчева, завърши турнира на пето място в крайното класиране.

В мъжката надпревара подреждането на подиума от предишния турнир от веригата в Пловдив се запази на 100% - 1. Невен Нешев & Делчо Раев; 2. Николай Колев & Димитър Калчев; 3. Милен Стоянов & Калоян Канев.