Интернет е едно много необятно пространство и можете да откриете решение за абсолютно всеки проблем. Понякога то може да е много добро, а в други случаи да е много далече от истината. Тук може би трябва да обясним и какво точно е типстър, след като стои в заглавието. Това обикновено са добре познатите „съветници“ на спортни залози, които могат да се похвалят с невероятно реноме и да гарантират пълни успехи. Те често се представят за богати и заможни хора, които вече са направили състоянието си от спортни прогнози и сега искат да помогнат на вас. Някои ги дават напълно безплатно, а други обаче изискват някакви суми.

Ще открием дори, че родните букмейкъри като Winbet имат интересни съветници – най-често журналисти, които познават много добре играта и могат да предоставят своето експертно мнение. За разлика от някои други гурута, които твърдят, че знаят тайната на всяка една игра, можем да открием, че букмейкърите имат друга стратегия и никога не заявяват, че знаят какво наистина ще се случи в едно дерби. Освен това са безплатни, но това също не е малко.

Нека обаче обърнем внимание на самото предложение – надхитряването на букмейкъра. Възможно ли е всичко това? Реално, ако трябва да бъдем честни, букмейкърът е само посредник при правенето на прогнози – той ни дава няколко варианта и ние избираме този, който очакваме да се изпълни. Имаме коефициенти, които също ни подсказват и какви са шансовете ни. Осъзнаваме много добре, че много малко хора искат да се занимават с математика, но ето и формулата. Делите 1 на коефициента на избрания отбор, умножавате го по 100 и ще разберете процентното изражение.

Букмейкърът в никакъв случай не е противникът, той играе ролята на посредник и ако търсим вариант да го надхитрим, при това извън обявените правила, най-вероятно ще получим студеното рамо и ще ликвидираме преждевременно акаунта си.

Освен това не трябва да забравяме, че от другата страната стоят статистици, математици и хора, които много добре познават всеки един спорт. Докато те изготвят офертите и промоциите, трябва да бъдете сигурни, че дори те нямат никаква представа какво може да се случи на терена – точно по тази причина и самото забавление при спортните прогнози е толкова високо.

Не можем да надхитрим букмейкъра, но винаги имаме пълната свобода да се насладим на много по-различните и интересни предложения, които идват веднага след това. Типстърите не са чак такъв антихрист, но само ако предлагат своята информация безплатно и задължително имат доблестта да споделят, че преди всичко не носят отговорност. Те просто дават още една прогноза и могат да използват опита си, за да се опитат да предскажат какво наистина ще се случи на терена.

Не се опитвайте да търсите прекия път към щастието, такъв няма, а и нека не забравяме, че лицензираните брандове винаги дават равни шансове. Можете да откриете повече за професията типстър в България и да проверите какво наистина могат да предложат същите хора. Анализаторите също имат спортни прогнози и най-важното  е, че не се опитват да свалят звезди, те дават своето мнение относно даден спорт, който са следили много внимателно, но това не означава, че трябва да се доверявате напълно – средствата са ваши и трябва да имате окончателната дума, когато това се случи.